Vervloet

Iso ISO 9002 Stanslogo

Vervloet is aangesloten bij de koninklijke metaalunie Leveringsvoorwaarden

De kwaliteit van een stansmes heeft grote invloed op de kosten en de kwaliteit van uw produktie. Sluit een vorm nauwkeurig dan kan de machinesteller hem snel en moeiteloos monteren.

In een mum van tijd draait u op volle toeren. Een vorm die minder goed sluit, kan daarentegen heel wat dure produktie tijd kosten.

Wij realiseren ons het belang van een messcherpe stansvorm maar al te goed. Daarom testen wij de snijlijnen van elk mes tot op één honderdste millimeter. De maatvoering van onze messen is zo perfect, dat correctie niet nodig is.

Stansvorm

Dat scheelt tijd en ergernis. Of het nu gaat om een ingewikkeld ontwerp of een eenvoudig mes, we produceren en controleren elke vorm die ons bedrijf verlaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

We kunnen u die hoge, kostenbesparende kwaliteit garanderen door technologische mogelijkheden te combineren met ouderwets vakmanschap.


Plank stanslogo

Enerzijds maken we gebruik van een ultramodern, computergestuurd ontwerp- en lasersysteem. Tevens kunnen wij u een 100% nauwkeurig EPS bestand (of een ander gangbaar formaat) leveren. De gespecialiseerde apparatuur daarvoor hebben we voor een groot deel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Anderzijds werken onze vakbekwame medewerkers specifieke messen zo nodig op de traditionele wijze af.