Vervloet

Toepassingen van stansvormen.

In steeds weer nieuwe takken van de industrie worden stansvormen toegepast. Behalve voor de etiketten-, kartonnage-, en verpakkingssector leveren wij ook messen voor het maken van o.a. de electro-industrie. Met de groeiende vraag naar speciale verpakkingen en displays, neemt de behoefte toe aan stansmessen van hoge kwaliteit die bovendien snel geleverd kunnen worden.

U levert bij Vervloet uw ontwerp aan per E-mail. Met ons CAD-systeem brengen we dit ontwerp tot in het kleinste detail over naar de stansvorm. U kunt ook een keuze maken uit de vele standaardmodellen die we in ons CAD systeem hebben of op zo'n model variëren. Tevens is het ook mogelijk om eerst een model van uw produkt te bekijken, gemaakt met onze modellen plotter

Plotter ZUND modellen

Wij beschikken tevens over een eigen ontwerpstudio. Daardoor zijn we in staat om in eigen huis een mooie verpakking voor uw product te ontwikkelen. Vervolgens kunnen wij geheel op maat een model produceren.
Op onze ontwerpafdeling hebben we de beschikking over geavanceerde plotters die alle ontwerpen kunnen rillen en uitsnijden. Hiermee hebben we een belangrijk controlemiddel in handen om het aangeleverde of geconstrueerde ontwerp te testen op haalbaarheid, kwaliteit en het uiteindelijke 3-d resultaat.

De modellen kunnen blanco of bedrukt gemaakt worden, van 90 grams papier tot 2 mm massief karton

Basismateriaal.

De basis van de stansvorm is, afhankelijk van het productieproces bij de klant, van berken- of beukenmultiplex, presswood, kunststof, staal of aluminium.

De lasersnijmachine kan worden ingezet voor het snijden van stansvormen voor minuscule etiketjes tot ingewikkelde puzzels en van sierlijke doosjes tot forse displays van 2.50 x 1.60 meter!

Laser Lasersnijmachine.

Het is logisch dat het stansen van papier, karton, rubber, kunststof en folie verschillende stansvormen vraagt. Afhankelijk van het te verwerken materiaal en uw produktiemethode maken we de grondplaat van hout of kunststof.

Ook de dikte en het profiel van de snijlijnen is op het doel afgestemd. We hebben daarvoor meer dan honderd soorten in voorraad. U kunt er dus zeker van zijn, dat we ook voor uw produkt een uitgekiende stansvorm kunnen vervaardigen.

Kwaliteit staal.

We gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit stanslijnen, aangepast aan uw produkt, zodat u verzekerd bent van de hoogste standtijd van de stansvorm.